Bebeğini Yanındaki Kadına Teslim Edip Katili Tarafından Öldürülen Adam... (Haber)

Tetikçi ile göz göze gelen avukat öldürülmeden önce bebeğini yanındaki kadına teslim etti. Brezilya'da kucağında bebeğiyle otomobilinden inen bir avukat, kendisine silah doğrultan şahısla karşı karşıya geldi. Tetikçisiyle göz göze gelen avukat, kızını yanındaki kadına teslim ettikten sonra yere çömeliyor. Video o anlarda kesilirken avukatın 5 kurşunla öldürüldüğü öğrenildi.

        Bir başlık bu kadar mı kötü olabilir. Peki, yukardaki fotoğrafa ne demeli? Birde bunun video versiyonu var. İzleyince ne kadar kötü oldum anlatamam. Bir baba için en zor an nedir diye sorarlarsa bu videodaki andır derim. Babanın düştüğü duruma mı üzülsem, kucağındaki küçük kız çocuğuna mı ya da yanındaki kadının korkusuna mı bilemedim. Konu her ne olursa olsun bu video beni derinden etkiledi.
        Şimdi bu yazının nedenini yazayım. Bu bir haber ve oldukça dikkat çekici. Bu olay Brezilya'da gerçekleştir. Avukat olduğu bilinen 46 yaşındaki André Ribeiro'nun arabasından indikten sonra arkada bir kadının kucağında küçük kız çocuğu ile birlikte oturmaktadır. Arka koltukta oturan kadından küçük kız çocuğunu alır ve kadın da arabadan iner. Bu esnada arkalarından yaklaşıp silah doğrultan adam ile karşı karşıya kalırlar. Silah doğrultan adam ile göz göze geldikten bir kaç saniyenin ardından sonra avukat André Ribeiro, küçük kızını yanında bulunan kadına teslim eder. Hemen ardından ayaklarının üzerine yere doğru çömelerek diz çöker. Ellerini de başının üstüne koyup bekler. Elinde silah tutan beyaz tişörtlü ve siyah şapkalı adam ise acımıyor ve avukata beş el ateş edip avukat André Ribeiro'yu oracıkta öldürüyor. Daha sonra da olay yerinden hızla uzaklaşıyor. 
        Tabi video da vurulma anı kesilmiş ve o kısımda bitiyor. Ama yazılan habere göre adam öldürülüyor. Bu ne kadar kötü değil mi? Küçük kız çocuğuna acımıyor ve babasını hemen orada yanında öldürüyor. O küçük kız büyüdüğünde belki hatırlamaz diyeceğiz ama bunu unutması mümkün değildir bu video ve haber oldukça. İlerde bunu izleyince ne hisseder acaba. Bu sorular nedense takıldı kafama. Takıldıkça da üzülmemek elde değil. Ne kadar acımasız ve vahşice işlenmiş bir cinayet. Bu katil ceza alsa ne olur artık. Önemi var mıdır? Evet, alsın en büyük cezayı kesinlikle. Fakat baba geri gelmeyecek ve kadın ve çocuk bunu unutmayacak. Kadın nesi oluyor bilinmiyor ama onun için de çok kötü bir tecrübe olduğu kesin. Uzun bir süre bunu unutması mümkün değildir.
        Bu haberi okuyunca yazamadan edemedim. Belki de yaşanılan şeyin doğru olmasıdır. Konu her ne olursa olsun yolu bu değildi. Hadi öldürmeyi düşünüyorsun avukat tek iken yapsana ne gerek var yanındakilere bunu yaşatmana. Tamam, yine ölüm onaylanmaz ama en azından birileri şahit olmaz ve bu ölüm bu kadar acı verici olmaz. Hele ki o babanın o anda yaşadığı çaresizliği düşününce diyecek bir şey bulamıyorum. O anda kızına son kez sarıldığını nerden bilebilirdi. Son anı ve doya doya sarıp öpemiyor küçük kızını. Sadece küçük kızını güvenli bir yere bırakma ve onu koruma çabasında ve bunu da yanındaki kadına verip yapabiliyor. Başka bir seçeneği yoktur. Oldukça kötü bir haber olduğu kesin. Umarım hiç bir baba bu duruma düşmez ve bunu yaşamaz. Tabi çocukları da bunu yaşamamalı. Çünkü o küçük çocukların hiç bir suçu yok.
        Daha güzel ve daha güzel haberlere diyorum. Sevgiyle kalın. 💜🍀 

Yorumlar

  1. Pasti akan ada trauma karena peristiwa keji itu ...mudah"an tidak ada peristiwa mengerikan seperti itu, apalgi menimpa orang"terdekat kita

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hal itu tentu akan tetap menjadi trauma. Saya berharap itu tidak terjadi. Tidak ada seorang pun yang pantas mengalami hal seperti ini.

      Sil
  2. Da mucha pena. Es terrible como la violencia se ha vuelto peor cada día. Te mando un beso.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Y qué triste. Es realmente malo que esta violencia esté aumentando en lugar de disminuir. Espero que se solucione. Yo también te envié un beso.

      Sil
  3. Tontonan yang mengerikan, tapi saya suka.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ia sangat menakutkan, malangnya. Saya tidak boleh komen.

      Sil
  4. Mengapa selalu ada orang yang sekejam itu. 😢😢

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhhh. Aku harap aku tahu. Tapi seperti yang Anda tahu, ketika seseorang jahat, dia menjadi sangat buruk. 🙄😔

      Sil
  5. çok fenaymış yaa. neden öldürdü acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok hemde. Nedenini bende merak ettim. O küçük kıza açıkladığına göre büyük bir şey olsa gerek. Kimbilir belki de basittir. Malûm öldürmeye neden olsun yeter.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevgililer Günü

Kadıköy Boğa Heykeli

Buz Prenses - Camilla Läckberg (Kitap)

Ağaç Ev Sohbetleri 223

Ömür Dediğimiz Nedir?

Yazı Yazmak!

Ağaç Ev Sohbetleri 221