Erkekler Ne İster? (Film)

Başarılı spor menajeri Ali Davis, kadın olduğu için erkek meslektaşları tarafından sürekli dışlanmaktadır. Patronundan da beklediği terfiyi alamayınca, erkeklerin dünyasında başarılı olmak için ne yapması gerektiğini sorgulamaya başlar. Hatasını anlamaya çalışmak için bir falcıya giden ve orada bitki çayı içen Ali, ertesi sabaha uyandığına erkeklerin düşüncelerini okuyabildiğini fark eder.

        Erkekler Ne İster? (What Men Want?) (2019 - 8,1/10) 

        Film 2019 yılı yapımdır. Film türü romantik, komedi ve fantastik olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça eğlenceli ve güldüren bir film olduğu kesin. Severek ve sıkılmadan seyrettim diyebilirim. Tavsiye edebileceğim filmler arasında.

        Film yönetmeni kimdir?

        Adam Shankman

        Filmin yaş sınırı nedir?

        Film yaş sınırı olarak değişkenlik gösteriyor. Bazı film sitelerinde +15 diyorken bazılarında +18 diyen de oldu. O yüzden buna bir yorum yapamadım. Ama garanti olsun diye +18 demek isterim. Çünkü filmde gösterilen bazı şeyler ve söylenen cümlelerde yaş sınırı gerektiriyor.  

        Film kaç saat?

        Film 1 saat 57 dakika sürüyor. 

        Filmin ana konusu nedir?

        Filmde başrol kadın oyuncu Ali Davis görülüyor. Ali Davis, oldukça başarılı bir sporcu menajeridir. Fakat çalıştığı şirkette erkeklerin egemen olduğu ve kadın çalışan sayısının az olduğu bir yerdir. Ali Davis, çok başarılı olmasına rağmen sırf kadın olmasından dolayı erkekler arasında dışarda bırakılan ve başarısız gibi gösterilen bir menajer olarak görülüyor. Uzun zamandır beklediği terfiyi alacağını düşünür ve ona göre planlar yaparken patronu hiç ummadığı birine terfi verir ve onu ortak olarak seçer. Bu seçilen kişi ise bir erkektir. Kendisinin daha çok hak ettiğini bilse bile seçilen o olmamıştır ve bu durum onu çok fena kızdırır. Patronu ile bunu konuşmaya gider ama bu konuşma ile de pek bir şey değişmez. Patronuna göre onun erkeklerden anlamadığı ve bu yüzden başarılı olamayacağını söyler. Bu durumda Ali Davis ne yapması gerektiğini düşünmeye başlar. Erkekleri daha iyi anlamak için aklını çalıştırsa da aklına bir şey gelmez. 
        Ali Davis ve kız arkadaşları kutlama gecesi yaparlar ve bu geceye bir falcı da gelir. Onun erkekleri anlamak istediğini ve yardım istediğini söyler. Sonra ona bir çay içirir ve Ali Davis kendinden geçer. Gece kutlaması barda devam eder. Orada iken bir kaza olur ve Ali Davis kafasını vurup bayılır. Gözlerini açtığında bir hastanede olduğunu ve başında da bir doktor olduğunu görür. Doktor durumunun iyi olduğunu ve çıkabileceğini söyler. Sonrasında doktor içinden bir şeyler söyler ve bunu Ali Davis duyar. Duyduktan sonra ona tepki verir. Doktor bunu anlayamaz ve içinden yine bir şeyler söyler. Ali Davis yine duyar ve ona bunları söylememesi gerektiğini söyler. Doktor içinden geçen şeyleri hastanın nasıl duyduğuna inanamaz ve kullandığı bir şeyden olduğunu düşünüp çıkar. 
        Daha sonra hastaneden taburcu olan Ali Davis sadece erkeklerin düşündüklerini ve aklından geçenleri okuyabildiğini fark eder. Başta bu durumu kabullenmeyip falcı kadına gider ve eskisi gibi olmak istediğini söyler. Kadın ise buna bir şey yapamayacağını ve bunu kullanmasını söyler. Bu sayede erkekleri anlamanın bir yolunu keşfetmiş olur. Tabi olaylar istediği gibi ilerlemez. Bu zaman zarfında biri ile tanışır ve ona karşı duygusal şeyler beslemeye başlar ama ona yaptığı bir yanlıştan dolayı adamı kaybeder. Bu duruma ve yaşadığı şeylere çok fazla üzülür. Gerçek anlamda kaybettiğini anlar ve bunu düzeltmek için yeniden hayatına çeki düzen vermeye başlar.
        Film eğlenceli ve sürükleyici bir şekilde ilerliyor. İzlerken sıkmıyor aksine güldürüyor. Film konusu da oldukça dikkat çekici. Bundan dolayı da izlenir diye düşünüyorum. Ali Davis'in yaşadıklarına benzer şeyler yaşayan nice kadınlar vardır diye düşünüyorum. Bu yüzden izlenmeli bu film. Filmin sonu da oldukça güzel ve sürpriz bir şekilde bittiği kesin. Eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere tavsiye ederim. İyi seyirler dilerim. Sevgiyle kalın. 😊💜🌻

Yorumlar

  1. Gracias por la recomendación . Te mando un beso

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. De nada Te sugiero que veas una buena película. Yo también te envié un beso. 😊

      Sil
  2. Saya jadi tertarik ingin sekali menonton filmnya. Terima kasih sudah mengulasnya di sini.
    Semoga harimu menyenangkan ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saya menyarankan. Ini film yang menyenangkan. Sama-sama, saya harap Anda bersenang-senang. Semoga harimu menyenangkan. 🙂

      Sil
  3. aa izlememişim bunu izliycam tabiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlemeni tavsiye ederim. Gayet eğlenceli bir film. 😊

      Sil
  4. Birinin zihnimi okuyabileceği düşüncesi, felaket bir şey olsa gerek. İyi gibi duruyor, inceleme için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayfama hoş geldiniz. 🙂 Tabi böyle düşününce hiç de iyi görünmüyor. Film olarak eğlenceli tavsiye ederim. 😊

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevgililer Günü

Kadıköy Boğa Heykeli

Buz Prenses - Camilla Läckberg (Kitap)

Ağaç Ev Sohbetleri 223

Ömür Dediğimiz Nedir?

Yazı Yazmak!

Ağaç Ev Sohbetleri 221