Ağaç Ev Sohbetleri 239

Ağaç Ev Sohbetleri, her hafta bir sohbet konusu belirlenip o konu hakkında duygu ve düşüncelerini yazıyorsunuz. Bu etkinliğe ilk kez katılıyorum. Fakat oldukça dikkatimi çekti. Bakalım nasıl devam edecek. Bunu ilerleyen zaman içerisinde görmek mümkün. Sizde bir blog yazarı iseniz ve haftalık konular hakkında yazmak isterseniz etkinliğe katılabilirsiniz.

                             

       Ağaç Ev Sohbetleri, her hafta bir sohbet konusu belirlenip o konu hakkında duygu ve düşüncelerinizi yazıyorsunuz. Sizde bir blog yazarı olarak bu etkinliğe katılmak isterseniz, haftalık konular hakkında yazarak veya haftalık bir konu belirleyerek dahil olmanız yeterlidir.

        Bu haftanın konusuna gelirsek;

        "Gezegenlere yerleşecek miyiz?"

        Bunu zaman içerisinde görmemiz mümkündür. Tabi buna yetişir miyiz bilmiyorum. Ama çok uzakta olduğunu sanmıyorum. Malum dünyamızın kullanım alanını tüketince kendimize yeni yerler bulmamız ve tekrar orayı tüketmemiz gerekiyor. 
        Tabi bunun için biraz daha teknoloji ve gelişim şart. Açıkçası olsa artık şaşırmam. Fakat umarım gezegen seçme şansımız olur. Bari bu sefer doğduğumuz yer değil de seçtiğimiz yer kaderimiz olsun. Sözü de böylece değişime uğratmış oluruz. 
        Gezegenlere yerleşme durumumuz olursa ışınlanmanın da olması daha güzel olurdu. Malum zaman kavramı bizim için önemli. O yüzden bir yerden bir yere gitmemiz için ışık hızı şart. Bu da olursa tadından yenmez doğrusu. Sonrasında yeme içme konusuna da el atmaları gerekiyor. Hani bir besinin olgunlaşma süresi var. Bunun yerine teknoloji ile hemen oluversin. Yaz, kış demeden her mevsimde meyve sebzeler olsun. İstediğimiz meyveyi ekip yiyebilmeliyiz. Gezegende yaşamanın da bir artısı olsun sonuçta. 
        Gezegende çalışma sistemi de rahat olur diye düşünüyorum. Her yerden işi yürütmek kolay olmalıdır. Evden işe gitmiş gibi sistemi olmalıdır. Hatta insanların artık her sabah işe gitmesi gerekmesin. Tam tersi her insanın kendi zaman diliminde kendine düşen görevi yapması gerekiyor. Her insan kendine düşen görevi yapmış olsa her şey daha güzel olacak. Birde haksızlıklar olmasın. Her insanın eşit şartlarda yaşam kalitesi olması gerekiyor. En azından bu noktada artık düzen olmalıdır. 
        Tembellik diye bir şey de olmaması gerekiyor. Çalışmayanı gezegenden atalım yeterli başka bir şey yapmaya gerek yok. Hatta düzeni bozan ve gezegen için olumsuz etki yapanları bizim kalan dünyaya gönderelim eski usul takılsın. Belki o zaman kendi yaptığının farkına varır ve düzelir. Böyle bakınca gezegende yaşam olması güzel görünüyor. Tabi gerçekte yaşanınca nasıl bilinmese de. Birde malum konu insan olunca her şey değişebilir. Tüketmeyi daha çok sevdiğimiz için yerine bir şeyler üretmek biraz zaman alıyor. Bu da bizim kaybetmemize neden oluyor. 
        Kısacası gezegende yaşam olsa fena olmaz. Yeni yerler yeni insanlar bize iyi gelebilir. Tabi bunu sağlıklı kullanmakta çok önemlidir. Belki teknoloji o kadar gelişir ki bu tür sorunları da yapay zeka halleder de bize kalmaz. Bunun olması da daha olasıdır. Zaman ile göreceğiz neler olacağını. Umarım iyiye doğru yol alırız. Yeni gezegenlerde buluşuruz artık. Sevgiyle kalın. 😊💜🌻  

Yorumlar

  1. Yo siempre tuve la esperanza de eso , pero al paso que vamos creo que nos extinguiremos primero. Te mando un beso.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En realidad, esta es una observación muy precisa. No puedo decir nada sobre esto. Yo también te envié un beso. 😊

      Sil
  2. aa senin dediğin gibi olacaksa ben isterim gitmek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani yoksa gezegende yaşamanın ne mantığı kalır. 😊 Hepimiz toplanıp gidelim. 😊

      Sil
  3. Güzel dileklerinize katılıyorum; yeni gezegende tatlı tatlı yaşasın insanlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bence de bir farkı olsun gezegenimizin. 😊

      Sil
  4. Yeni gezegenlerde buluşuruz artık çok iyiydi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık öyle yaparız. Daha güzel olsa gerek. 😊

      Sil
  5. Önce dünyadakine benzer atmosfer, su ve toprak kaynaklarının bulunduğu bir gezegen bulmak lâzım. Gerisi kolay:)) Bir de size katılıyorum, gezegenler arası astral seyahatler başlmadan önce ışınlanma olayını çözmek gerekir. Aksi takdirde hayatımız yollarda geçer:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gezegeni kendimize göre şekillendiririz. O konuda da yeteneğimiz çok malum. 😊 Evet ışınlanma olayı şart yollarla uğraşmak istemiyoruz. 😊

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevgililer Günü

Kadıköy Boğa Heykeli

Buz Prenses - Camilla Läckberg (Kitap)

Ağaç Ev Sohbetleri 223

Ömür Dediğimiz Nedir?

Yazı Yazmak!

Ağaç Ev Sohbetleri 221